کاربران دقت بفرمایید فایل خریداری شده اتوماتیک توسط سامانه برای شما ایمیل می گردد اسپم ایمیل خود را چک بفرمایید رد کردن
فروشگاه شهرمعماران
پروژه نظریه و روش های طراحی(معماری معاصرژاپن)
10,000 تومان
پروژه نظریه و روش های طراحی (معماری ژاپن)
نوع فایل: پاورپوینت(قابل ادیت)
تعداد صفحات:19
-
پروژه نظریه و روش های طراحی(معماری معاصرژاپن)
نوع فایل: پاورپوینت
تعداد صفحه:۱۹
پروژه سندای مدیاتک (Sendai MediaTheque)، ایتو را به جهان شناساند و او را رهبر جریان معماری امروز کرد؛ در این ساختمان تمام تکنیک های «هندسه منحنی»، «سبک و روشن بودن»، «ناپایدار، لحظهای بودن» را می توان به یکباره دیدآنچه این اثر را از آثار دیگر متمایز میسازد، این است که یک مدل معماری بنیادی را ارائه کرده که شاید بتوان آن را در ردیف مدل سیستم دومینو (Domino) کوربوزیه قرار داد. البته قبلا هم ساختمان هایی ساخته شده است که در آنها بار سقف را هسته مرکزی تحمل می کرد و موفق به حذف ستون وتیر شده بودند، ولی اینها همگی تنها درحد بهسازی یا جابجایی سازه ها بودهاند. در مدل معماری ایتو، هسته مرکزی (core) لولهای (tube) است که نور را از خود عبور میدهد و هوا را حمل می کند، وسیله است برای «گذار». این هسته مرکزی به طوری که کالبد آن «هندسه منحنی» است باقی میماند، به عبارت دیگر برعکس درک عمومی از معماری که در آن سازه وجودی قدرتمند دارد. در سندای مدیاتک حتی الامکان اجسام (سازه) حذف شده وبا فعلی مانند «گذار» نور و هوا، مدل «معماری بدون سازه» به نمایش گذاشته شده است. مدلی که ایتو برای معماری ارائه داده را شاید بتوان به عنوان مدلی برای فضا دانست.
معماری ژاپن کریستین ای بروکنر (Chridtine E. Brookner) ویژگی معماری ژاپن را با مفهوم «Light» توضیح می دهد؛ این لغت خیلی ظریفانه «سبکی و روشنی»، دو ویژگی معماری ژاپنی را به خوبی نشان می دهد. همگان معماری «کازویو سه جیما» (Kazuyo Sejima) و هم نسلان او را با عنوان های light Construction ویا light Architecture می شناسند…
رشد سریع تعداد معماران خارجی که روی طرحهای گوناگونی در ژاپن کار می کنند بسیار محسوس است و این امر نشان می دهد که موفقیت آنها در ارتقاء معماری جدید با توجه به تعداد زیاد بازرگانان خارجی در فروش این محصولات، بسیار زیاد است. ژاپنی ها همیشه در سرتاسر تاریخ، شیفته فرهنگ معماری ملل دیگر بوده اند و از آنها وام گرفته اند. از میانه قرن هفتم میلادی سازنده ها و استادکاران چینی در کشور ژاپن فعال بودند و در ساختن معابد و صومعه های بودایی و ساختمانهایی از این دست به آنها کمک کردند، مدت زیادی پس از آن یعنی پس از دوره اصلاحات می جی، کارشناسان خارجی زیادی از جمله معماران و مهندسان برای بنیاد نهادن شالوده های معماری مدرن غربی و آموزش نخستین نسل طراحان حرفه ای ژاپنی دعوت شده بودند.
-
اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “پروژه نظریه و روش های طراحی(معماری معاصرژاپن)”
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.