دانلود رساله و کتابچه معماری کانون پرورش فکری کودکان
رساله پایان نامه معماری کانون پرورش فکری کودکان
گفتار اول- مطالعات پایه :
۱- ۱- فراغت :
اصطلاح فراغت در معنای عام خود، چه در زبان های اروپایی و چه در زبان فارسی از کلماتی ریشه گرفته که معمولاً رهایی، آزادی و آسودگی معنا می دهد. امروزه فراغت معمولاً به معنای آزادی از فشار و امکان انتخاب و وقت باقی مانده از کار و یا وقت آزاد از الزامات تعریف می شود. به طور کلی در آثار مربوط به فراغت چهار دیدگاه مشاهده می شود که عبارتند از :
۱) به عنوان زمان : زمان غیر از کار، زمان فروخته نشده، وقت آزاد.
۲) به عنوان فعالیت : فعالیت آزاد، فعالیت انتخاب شده.
۳) به عنوان حالتی از هستی : نوعی نگرش، حالت درونی، تجربه درونی.
۴) به عنوان یک مفهوم کل نگر : شامل زمان فعالیت و تجزیه درونی.
با توجه به معنای وسیع و مفهوم جامع فراغت، در میان تعاریف متعدد، می توان تعریف زیر را ارائه داد که دقیق تر و روشن تر به نظر می رسد :
اوقات فراغت، مجموعه فعالیت هایی را دربرمی گیرد که شخص به میل خود، خواه برای استراحت، خواه برای تفریح و خواه برای گسترش اطلاعات، آموزش شخصی یا مشارکت آزاد اجتماعی و یا تعهدات شغلی، خانوادگی و اجتماعی به عهده می گیرد.
گذراندن فراغت به معنای بیکاری یا گریز از کار و فعالیت نیست بلکه دربرگیرنده تمام فعالیت ها و رفتارهای آزاد و دلخواه انسان است که در جهت تأمین نیازهای عاطفی، فکری و روانی صورت می گیرد. از این نظر چگونگی گذران اوقات فراغت با عوامل و متغیرهای مختلف اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، روانی، محیطی و … همبستگی پیدا می کند.
۱-۱-۱- کارکردهای فراغت :
کارکردهای فراغت را می توان به صورت زیر خلاصه کرد :
۱) استراحت : رفع خستگی، تجدید نیرو، تمدد اعصاب، آسودگی و … .
۲) تفریح : بازی و ورزش، طبیعت گردی، سیاحت و … .
۳) خلاقیت : آفرینش هنری، آفرینش علمی و فنی، پرورش شخصیت ها، آموزش مهارت ها.
۴) مشارکت اجتماعی : روابط خانوادگی، روابط دوستانه، روابط گروهی، روابط حرفه ای و … .
۱-۱-۲- تحولات کمی و کیفی در گذران اوقات فراغت :
«آخرین دستاورد تمدن، توانایی انسان در پرکردن هوشمندانه ایام فراغت است.» برتراند راسل
به نظر برخی جامعه شناسان و شهرشناسان آینده نگر اهمیت فراغت در جامعه جدید شهری، به اندازه ای است که از آن به عنوان چهارمین بخش فعالیت انسانی پس از کشاورزی، صنعت و خدمات یاد می کنند و آن را مشخصه جوامع آینده می دانند.
ژوزف بلومون شهرساز و معمار معروف فرانسوی در کتابی به نام شهرهای گذشته، شهرهای آینده می نویسد که این بخش چهارمین، جدا از تولید به معنای اخص، فعالیت هایی مثل آفرینش، آموزش و فراغت را دربرمی گیرد که مشغله عمده جوامع آینده را تشکیل می دهد. در واقع مشخصه سال های آینده، گذار از بخش سومین به بخش چهارمین است. این پژوهش گر در زمینه تحولات شهرنشینی و شهرسازی چنین نظر می دهد : «بدیهی است که باید نگهداری و نوسازی بخش های پیشین را ادامه داد. اما وظیفه خطیر نسل های آینده، ایجاد تجهیزات نوع چهارمین است که بر محور آموزش، خلاقیت و فراغت قرار دارد.»
دانلود رساله فوق الاده جامع و پرمحتوای کانون پرورش فکری کودکان که در۱۵۵ صفحه فایل Word جمع آوری گردیده است مهندسان عزیز می توانند با کلیک بر روی دکمه خرید(در انتهای همین پست) نام خود و ایمیل خود را وارد نموده و سپس با کلیک مجدد بر روی گزینه خرید به صورت آنلاین مطالعات را خریداری کرده ، پس از خرید آنلاین لینک دانلود رساله در همان لحظه برای ایمیل کاربر فرستاده خواهد شد.
اکثر رساله های موجود در سایت دارای مشخصات زیر می باشد :
- فهرست مطالب
- متن کامل رساله
- ضوابط و استانداردها
- نمونه های موردی داخلی و خارجی
- فهرست منابع
- فهرست جداول
- فهرست اشکال
- پیوست
- لازم به ذکر است هزینه تعریف شده برای هر رساله با توجه به محتوا و کامل بودن رساله ها تعریف می شود که نمونه مشابه آن با چنین محتوایی به هیچ عنوان در هیچ سایتی موجود نمی باشد.به همین منظور حقوق مادی و معنوی رساله ها برای سایت شهر معماران محفوظ می باشد و هرگونه استفاده از این رساله ها در سایر سایت ها شرعا حرام و با سایت خاطی برخورد می شود.
دانلود فهرست مطالب رساله (کلیک کنید) | |
---|---|
قوانین و مقررات سایت می باشد. |
کلیک جهت خرید کالا، به منظور پذیرش

رساله پایان نامه معماری کانون پرورش فکری کودکان,پایان نامه معماری کانون پرورش فکری کودکان,رساله کانون پرورش فکری کودکان,رساله معماری,رساله,معماری,مطالعات کانون پرورش فکری کودکان
نظر شما
نظرات بسته شده است.