دانلود رساله و کتابچه معماری مرکز تحقیقات نجوم به صورت فایل Word
رساله مرکز تحقیقات نجوم
درباره نجوم
علم نجوم شاخه های مختلفی دارد.نجوم یک علم بسیار قدیمی است که از قرن ها قبل از میلاد شروع شده.تعیین زمان و ایجاد تقویم از علل اصلی ایجاد نجوم است که به نجوم ارتباط کامل و محسوس دارد. می دانیم که تقویم از هزاران سال پیش در قبایل مصری و بابلی به صورت کاملا ابتدایی بوده.کارهای ایرانیان هم در اختراع تقویم کاملا بدیع بوده.
از چند دهه قبل یک شاخه جدید به نجوم اضافه شده به نام فضا.برخی از ستاره شناسان اعتقاد دارن که زیر مجموعه نجوم نیست.بلکه در کنار نجوم هست.به هر حال این شاخه جذابیت خاص خودش را دارد و نیز طرفداران خاص خودش را هم دارد.
جالب ترین شاخه نجوم که اکثر عوام رو به سمت خودش کشونده شاخه رصدی است با نام نجوم رصدی.هیچ چیز جالب تر از این نبوده که با یک تلسکوپ یا دوربین زیر سپهر نیلگون دراز بکشی و یک نگاه سیر به آن بندازی.نگاه کردن به آسمان حتی با چشم هم زیبا و جذاب هست.اما رصدهای مختلفی وجود دارد.رصد مقارنه ها،گذرها،رویت هلال و گرفتگی ها از این دسته هستند. (فلامکی، منصور ۱۳۸۰: ۱۱۱- ۴۵)
رصد اجرام مسیه هم در نوع خودش بی نظیر هست.که شامل رصد کهکشان ها،خوشه ها و دیگر اجرام می شود.البته رصد سیارات منظومه شمسی و قمرهاشون خیلی جالب است.
۴ تمدنی که سعی در پیدایش علم نجوم داشتند:
۱-تمدن چین(در کنار رود هونگ هو): توجه به خورشید گرفتگی، ماه گرفتگی، انقلاب تابستانی و زمستانی.
۲-تمدن بابل(در کنار رود دجله و فرات): استفاده از اهله ی ماه.
۳-تمدن هند(در کنار رود سند): پیشرفت در زمینه ی طالع بینی.
۴-تمدن مصر(در کنار رود نیل): توجه به حرکت ستارگان (هرم جیزه مهمترین هرمی است که در مصر قرار دارد و هر ۴ جهت را نشان می دهد).
علم نجوم که در جهان اسلام به نامهای علم هیئت و علم فلک نیز خوانده شده، به مشاهده و رصد کردن ستارگان و سیارات و محاسبه حرکات سیاره ها و ساختن آلات نجومی و به کار بردن آنها اختصاص داشت و مسلمانان به پیروی از ارسطو در ستارگان دنباله دار و شهاب ها که آنها را زیر فلک ماه تصور می کردند، توجهی نداشتند، علم اندازه گیری اوقات (برای نماز) و یافتن جهت قبله جزئی از علم نجوم اسلامی بود.توجه به این امر نیز لازم است که همچون در یونان که غالباً دو اصطلاح آسترونومیا به معنی علم و نجوم و آسترولوگیا به معنی احکام نجوم به جای یکدیگر و تقریباً مترادف به کار می رفتف در آثار عربی و فارسی نیز تمایز دقیقی میان دو اصطلاح نبوده، هر چند که بعضی از فیلسوفان علم نجوم را شاخه ای از ریاضیات به شمار می آورند و احکام آن را شاخه ای از فلسفه طبیعی و گاه از علوم خفیه یا علوم فریبه می دانستند. (فلامکی، منصور ۱۳۸۰: ۵۶- ۹۶)
رساله مرکز تحقیقات نجوم
دانلود رساله فوق الاده جامع و پرمحتوای مرکز تحقیقات نجوم که در ۱۳۳ صفحه فایل Word جمع آوری گردیده است مهندسان عزیز می توانند با کلیک بر روی دکمه خرید(در انتهای همین پست) نام خود و ایمیل خود را وارد نموده و سپس با کلیک مجدد بر روی گزینه خرید به صورت آنلاین مطالعات را خریداری کرده ، پس از خرید آنلاین لینک دانلود رساله در همان لحظه برای ایمیل کاربر فرستاده خواهد شد.
اکثر رساله های موجود در سایت دارای مشخصات زیر می باشد :
- فهرست مطالب
- متن کامل رساله
- ضوابط و استانداردها
- نمونه های موردی داخلی و خارجی
- فهرست منابع
- فهرست جداول
- فهرست اشکال
- پیوست
- لازم به ذکر است هزینه تعریف شده برای هر رساله با توجه به محتوا و کامل بودن رساله ها تعریف می شود که نمونه مشابه آن با چنین محتوایی به هیچ عنوان در هیچ سایتی موجود نمی باشد.به همین منظور حقوق مادی و معنوی رساله ها برای سایت شهر معماران محفوظ می باشد و هرگونه استفاده از این رساله ها در سایر سایت ها شرعا حرام و با سایت خاطی برخورد می شود

دانلود فهرست مطالب رساله | |
---|---|
قوانین و مقررات سایت می باشد. |
کلیک جهت خرید کالا، به منظور پذیرش
************************************************************************************************
***************************************
********************
***
*
رساله معماری مرکز تحقیقات نجوم,دانلود رساله مرکز تحقیقات نجوم,رساله پایان نامه معماری مرکز تحقیقات نجوم,رساله پایان نامه معماری,کتابچه معماری,رساله معماری
نظر شما
نظرات بسته شده است.