دانلود رساله و کتابچه معماری خانه موسیقی به صورت فایل Word
رساله معماری خانه موسیقی
مقدمه
“…آیا به خاطر تأثیر عمیق موسیقی بر روح انسان نیست که موسیقی مهمترین بخش آموزش و پرورش به حساب می آید؟ آدمی با ثبت شادمانه اوزان موسیقی در روح خود، به انسان شریفی مبدل میشود که بدی ها را نکوهش میکند..
تأثیر موسیقی بر ما ناشی از چیست؟ منشأ توانایی آن در روح بخشیدن به زندگی و غنی ساختن آن در چیست؟ یکی از عام ترین پاسخ ها این است که ما برای موسیقی به این دلیل ارزش قائلیم که احساسی در ما به وجود می آورد، و نیز میتواند عواطفی را برانگیزد. این دیدگاه “بیانگرا” نامیده میشود. این دیدگاه اول بود. اما از دیدگاهی دیگر، موسیقی اساساً “شمایلی” است، یعنی موسیقی تقلید یا بازنمایی جنبه ای از دنیای فرا موسیقایی “انسانی” عواطف، شخصیت و اندیشه هاست، و در نتیجه بر آنها دلالت میکند. اساس این دیدگاه بر این است که موسیقی ارتباط انسانی خود را از طریق ارجاع به چیزی در دنیای انسانی به دست می آورد. این دیدگاه “ارجاع گرا” نیز نامیده میشود. رویکرد سوم به این پرسش ها، به درک شناختی از خصوصیت های موسیقیایی و روابطی چون تقابل، ساختار صوری، روابط موتیف ها، ساختار هارمونیک و جز آن توجه دارد. این رویکرد “فرمالیسم” نام دارد.
در تاریخ اندیشه، موسیقی به عنوان هنر، همواره گوشه ای از ذهن متفکران را اشغال کرده است. افلاطون نخستین فیلسوفی است که به تفصیل دربارۀ موسیقی سخن گفته است. موسیقی، در رسالۀ جمهوری او، به همراه ژیمناستیک، به عنوان بخش اصلی در آموزش و پرورش معرفی می شود، و در هر دو مورد نیز قصد، ایجاد حس نظم و اعتدالی است که کودک خود به طور طبیعی دارای آن نیست. ارسطو بی شک نسبت به استادش بسیار موسیقی دوست تر است ویادگیری موسیقی را الزامی میداند. ارسطو در دو کتاب “سیاست” و “فن شعر” مفصل دربارۀ موسیقی صحبت کرده است. (ایمانی مقدم، رضا ۱۳۸۷: ۶۲-۲۱)
و اما هگل، این فیلسوف تمام دوران، در فلسفۀ هنرش موسیقی را ماقبل آخر و قبل از ادبیات قرار میدهد. هگل بر اساس تقابل ماده و معنا (با مسامحه) هنرها را طبقه بندی میکند. بر این اساس، معماری را از آنجا که بیشترین بهره را از ماده، و کمترین سهم را از معنا دارد، در پائین ترین مرتبه قرار میدهد. زیرا معماری در هر حال تحت تأثیر ماده و جاذبه است، و فرمش اجازۀ معناگرایی زیادی به آن نمیدهد. درمرتبۀ بعدی مجسمه سازی قرار دارد که مانند معماری است اما در حالتی آزادتر از معماری معناگرایی میکند، و به گفتۀ هگل، صورت و معنا در آن، در دورۀ هنر کلاسیک یونان، یکسان است. در مرتبۀ بعدی نقاشی قرار دارد که معنا در آن بر صورت چیرگی دارد، و اوج آن در نقاشی دورۀ رمانتیک است. سپس به موسیقی می رسیم، که نسبت به هنرهای قبل، کمترین بهره را از ماده دارد، و معنا در آن غالب است و فقط شعر و ادبیات از آن در سهم بالاتری است.
موسیقی بیانگر تمامی احساسات شخصی مانند: کلیۀ ظرایف سرخوشی و شادمانی، آرامش، سرور معنوی بازیگوشانه، شور و شعف، و همین طور تمامی درجات اندوه و تشویش است. دلهرهها، نگرانیها، دردها، آمال و آرزوها، شیفتگیها و دلبستگیها، راز و نیاز و عشق، به قلمرو شخصی میان موسیقایی بدل میشود.
اقبال فلسفی موسیقی به طور اساسی توسط شوپنهاور و نیچه تغییر میکند. تز متافیزیکی و اصلی شوپنهاور، جهان را اساساً اراده ای میداند که خود را به بازنمایی تقلیل داده است. در حالیکه هنر های تجسمی و کلامی، با بازنمایی در ارتباط هستند، موسیقی این برتری را دارد، که بیان تقریباً بی واسطه و آنیِ اراده باشد، به این ترتیب که “اراده” که خود امری نامحسوس است، در بم ترین نتی که آلات موسیقی قادر به نواختن آن هستند، شکل محسوس به خود میگیرد.
“ملودی، بازیِ اراده تحت لوای عقل را به تصویر میکشد. موسیقی روایتگر راز آلود ترین حکایتهای اراده است. آدمی هرگز احساس خوشبختی نمیکند، مگر اینکه فاصلۀ بین خواسته هایش تا عملی شدن و سپس جایگزین شدن آن توسط خواسته ای دیگر، در کوتاهترین زمان ممکن طی شود. چرا که تأخیر موجب دلزدگی و کسالت میشود. موسیقی ماهیتاً توانایی انجام این کار را دارد.”
نیچه، این فیلسوف شجاع، بر خلاف ارسطو و حتی هگل، معتقد است که موسیقی و کلاً هنر، هیچ ارتباطی با حقیقت ندارند، و اتفاقاً برترین فضیلت آنها هم در همین است. به زعم او، این هنر است که زندگی را ممکن میکند. وی معتقد است که موسیقی بیش از هنرهای تجسمی، به ارادۀ معطوف به قدرت نزدیک است، چرا که او اساساً معتقد است حقیقت، توهم انسانیست. نیچه هنر را به این دلیل که ارتباطی با حقیقت ندارد، می ستاید. وی بیشترین نظریات خود را دربارۀ موسیقی، در نقد از آثار واگنر بیان کرده است.
من هم رباب عشقم و عشقم ربابی است آن لطف های زخمۀ رحمانم آرزوست
این علم موسِقی مرا چون شهادت است چون مؤمنم، شهادت و ایمانم آرزوست
رساله معماری خانه موسیقی
دانلود رساله فوق الاده جامع و پرمحتوای خانه موسیقی که در ۱۵۶ صفحه فایل Word جمع آوری گردیده است مهندسان عزیز می توانند با کلیک بر روی دکمه خرید(در انتهای همین پست) نام خود و ایمیل خود را وارد نموده و سپس با کلیک مجدد بر روی گزینه خرید به صورت آنلاین مطالعات را خریداری کرده ، پس از خرید آنلاین لینک دانلود رساله در همان لحظه برای ایمیل کاربر فرستاده خواهد شد.
اکثر رساله های موجود در سایت دارای مشخصات زیر می باشد :
- فهرست مطالب
- متن کامل رساله
- ضوابط و استانداردها
- نمونه های موردی داخلی و خارجی
- فهرست منابع
- فهرست جداول
- فهرست اشکال
- پیوست
- لازم به ذکر است هزینه تعریف شده برای هر رساله با توجه به محتوا و کامل بودن رساله ها تعریف می شود که نمونه مشابه آن با چنین محتوایی به هیچ عنوان در هیچ سایتی موجود نمی باشد.به همین منظور حقوق مادی و معنوی رساله ها برای سایت شهر معماران محفوظ می باشد و هرگونه استفاده از این رساله ها در سایر سایت ها شرعا حرام و با سایت خاطی برخورد می شود.

دانلود فهرست مطالب رساله | |
---|---|
قوانین و مقررات سایت می باشد. |
کلیک جهت خرید کالا، به منظور پذیرش
************************************************************************************************
***************************************
********************
***
رساله خانه موسیقی,دانلود رساله خانه موسیقی,رساله پایان نامه معماری خانه موسیقی,رساله معماری,کتابچه خانه موسیقی,مطالعات خانه موسیقی,دانلود رایگان رساله خانه موسیقی,سایت شهر معماران,معماری,خانه موسیقی,پایان نامه خانه موسیقی,طراحی خانه موسیقی
نظر شما
نظرات بسته شده است.